De nieuwe rage is hier – elektrische scooters

Elektrische scooters bieden een goedkope en handige manier van reizen voor degenen die geen motorvoertuig willen bezitten. Eigenaren van zo’n scooter hoeven zich niet bij de staat te registreren. Het bezit van een scooter is vergelijkbaar met het bezitten van een fiets – u kunt erop rijden wanneer u maar wilt zonder dat u een rijbewijs hoeft te hebben. Hier zijn 4 zaken die u moet overwegen voordat u een aankoop doet.

Nummer 1: De kracht van de elektromotor.
Probleem 2: oplaadbare batterij en gebruikstijd.
Nummer 3: montageproblemen.
Probleem 4: Levertijd.
Kwestie 5: staatswetten en -regels.

Nummer 1: De kracht van de elektromotor.

De meeteenheid voor het vermogen van de scootmobie wordt gemeten in Watt. Meestal komen de fietsen in 500W of 800W. Natuurlijk zal de 800W-fiets veel krachtiger zijn dan de 500W-fiets. De keuze van het vermogen is afhankelijk van het gewicht van de berijder. Als u een zwaar persoon bent, zal de snelheid van de scootmobiel worden beïnvloed (langzamer) en zal de batterij ook sneller leeg raken. Dus voor zwaardere rijders, probeer voor het krachtigere model te gaan. De fiets kan zo snel gaan als 32 km per uur.

Probleem 2: oplaadbare batterij en gebruikstijd.

Alle elektrische fietsen worden aangedreven door een oplaadbare batterij. De opstelling moet worden geleverd met een slimme oplader, die automatisch uitschakelt wanneer de batterij volledig is opgeladen. Dit voorkomt schade aan de batterij op de lange termijn. Haal de fiets er pas uit als deze volledig is opgeladen. Anders loop je het risico zonder stroom te komen te zitten tijdens het rijden. In dat geval ben je aangewezen op handmatige krachtpedalen! Trappen op een fiets ziet er misschien niet goed uit, maar het is de enige manier om de machine in beweging te krijgen als je zonder stroom komt te zitten.

Nummer 3: montageproblemen.

U zou geen ingewikkelde montageproblemen moeten tegenkomen. De zending komt aan in een doos en de enige instelling die u hoeft te doen, is het voorwiel te repareren en de batterij op te laden. Daarna ben je klaar om te gaan. Het montageproces is idiootbestendig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u het op de verkeerde manier bevestigt.

Probleem 4: Levertijd.

Service en levering moeten belangrijke factoren zijn om te overwegen. Als je fiets problemen begint te geven, moet je met ondersteuning werken om de problemen op te lossen. Gerenommeerde bedrijven bieden over het algemeen uitstekende ondersteuning. Bekijk enkele klantrecensies om te zien wat anderen zeggen voordat u koopt. U voorkomt dat u te maken krijgt met een hoop ongewenste problemen.

Kwestie 5: staatswetten en -regels.

Aangezien de fiets erg veel op een echte fiets lijkt, moet u uw huiswerk maken en de wetten en regels in uw land over elektrische scooters bekijken. In de meeste gevallen zult u merken dat u geen registratie nodig heeft om een elektrische scooter te bezitten en te besturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *